پاورپوینت تغذیه گیاهان زراعی

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت تغذیه گیاهان زراعی بررسی تغذیه گیاهان زراعی پاورپوینت جامع و کامل تغذیه گیاهان زراعی کاملترین پاورپوینت تغذیه گیاهان زراعی پکیج پاورپوینت تغذیه گیاهان زراعی مقاله تغذیه گیاهان زراعی تحقیق تغذیه گیاهان زراعی

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل ۵۸۲ کیلو بایت
تعداد صفحات ۲۸ صفحه

دانلود این فایل

توضیحات:

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۲۸ صفحه

تغذیه گیاهان زراعی
اهداف مورد انتظار پس از ارائه مبحث :
۱- کشاورزان به اهمیت مصرف درست عناصر غذایی درگیاهان پی ببرند و قادر باشند اثرات بیش بود یا کمبود عناصر را شناسایی کنند.
۲- قادر به شناخت عناصر ضروری اصلی و فرعی باشند.
۳- اهمیت آزمایش خاک و آب را بدانند.
۴- میزان کفایت عناصر در خاک را بدانند.
۵- عوامل موثر برای در دسترس بودن عناصر غذایی برای گیاه را بشناسند.
۶- انواع کودهارا از نظر منشا بشناسند.
۷- با نحوه مصرف کودها آشنا شوند. قدمت خاک کشاورزی ، در تهی شدن عناصر غذایی مهم است.
بطور متوسط در ایران در هر هکتار ۲۱۲ کیلو گرم کود استفاده می شود که بیشترین مقدار آن مربوط به کود های نیتروژن دار است.
خیلی از عناصر نقش افزایش محصول را برعهده دارند. پس مصرف کودها باید بر اساس فرمول و معادله باشد.
مثلا برای افزایش یک مقدار مشخص از یک محصول ، چه مقدار از عناصر مختلف مورد نیاز است .
بطور کلی افزایش کودهای شیمیایی ۴۰ تا ۶۰ درصد میزان محصول را افزایش می دهند. ولی در بیشتر مواقع عدد ۳۰ تا ۵۰ درصد را برای تمامی محصولات در نظر می گیرند .
گیاهان عناصر مورد نیاز خود را از طریق آب ، هوا و خاک جذب می نمایند . عناصر اکسیژن ، کربن و نیتروژن در هوا موجود می باشد و بقیه عناصر هم در خاک وجود دارند.
عناصر مورد نیاز گیاهان به عناصر معدنی اصلی و عناصر معدنی فرعی تقسیم بندی می شوند.
۱ – عناصر معدنی اصلی یا پر مصرف ، عناصریند که به مقدار زیاد مورد نیاز گیاهند و شامل نیتروژن ، فسفر ، پتاس ، منیزیم ، کلسیم و گوگرد می باشد.
۲ – عناصر فرعی یا کم مصرف عناصری هستند که مقدار کم مورد نیاز گیاهند و این عناصر شامل آهن ، مس ، روی ، منگنز ، بر،کلر و مولیبدن می باشد. برخی از عناصر که برای رشد گیاهان ضروری نمی باشند و در دو گروه مذکور قرار نمی گیرند ولی اگر در محیط وجود داشته باشند برای رشد گیاهان مفید می باشند به عناصر سودمند معروفند که از این عناصر می توان به سدیم ، سیلس و کوبالت اشاره کرد .
میزان عناصر مذکور در گیاهان متفاوت می باشند و یا حتی ممکن است برخی از عناصر در ساختمان گیاه وجود نداشته باشند.
نقش عناصر غذایی از لحاظ کمبود ( که باعث ظهور علایم گرسنگی در گیاه می گردد ) یا بیش بود ( که باعث بروز سمیت در گیاه می شود ) و یا کفایت قابل برسی می باشد . و برای نیل به این مهم نیاز است که با راه های شناخت این علایم آشنا شویم.
روشهای شناخت کمبود یا بیش بود عناصر در مزرعه : ۱- علایم ظاهری یا چشمی ( که در مرحله اول خیلی مهم است )
۲- آزمایش ( که بعد از تشخیص اولیه بر اساس علایم چشمی ، برای اطمینان از طریق آزمایشگاه های معتبر صورت میگیرد )
شناخت علایم ظاهری برای کشاورز بسیار مهم می باشد چون کشاورز با شناخت این علایم می تواند دلیل تغییرات رخ داده در سطح مزرعه خود را در مراحل ابتدایی شناسایی کرده و نسبت به بر طرف نمودن عامل بروز اقدام نماید.
بطور کلی در بیش بودها ( سمیت ) لبه های برگها تغییر رنگ می دهد ولی در کمبودها ( گرسنگی ) سطح برگها بصورت سوختگی و یا زردی تغییر رنگ می دهند.
عوامل موثر بر جذب عناصر از خاک توسط گیاهان :
اولین چیزی که در جذب عناصر به وسیله گیاه از خاک مهم است اسیدیته ( PH ) خاک است ، چون هر عنصری در یک اسیدیته خاص قابل جذب می باشد. دومین مسئله مهم در جذب عناصر توسط گیاهان از خاک EC خاک و آب است .
سومین مسئله در جذب ، تعادل عناصر در


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code