پاورپوینت تغذیه در زنان ۶۰- ۴۵ سال سالم

پاورپوینت

دانلود پاورپوینت تغذیه در زنان ۶۰ ۴۵ سال سالم بررسی تغذیه در زنان ۶۰ ۴۵ سال سالم پاورپوینت جامع و کامل تغذیه در زنان ۶۰ ۴۵ سال سالم کاملترین پاورپوینت تغذیه در زنان ۶۰ ۴۵ سال سالم پکیج پاورپوینت تغذیه در زنان ۶۰ ۴۵ سال سالم مقاله تغذیه در زنان ۶۰ ۴۵ سال سالم تحقیق تغذیه در زنان ۶۰ ۴۵ سال سالم

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل ۲۹۷ کیلو بایت
تعداد صفحات ۲۲ صفحه

دانلود این فایل

توضیحات:

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : ۲۲ صفحه

تغذیه در زنان ۶۰- ۴۵ سال سالم مقادیر دریافت غذایی توصیه شده برای درشت مغذی ها برای زنان (گرم در روز) دریافت های توصیه شده برای ویتامین ها دریافت های توصیه شده برای مواد معدنی مقدار توصیه شده: ۱۱ – 6 سهم
اندازه هر سهم: یک برش (قطعه ۱۰ * ۱۰ سانتی متر) نان تافتون؛ سنگک؛ بربری یا ۴ برش نان لواش، نصف لیوان برنج، سه چهارم لیوان غلات پخته

تامین کننده:
ویتامین B6، تیامین
پروتئین گروه نان و غلات گروه سبزیها مقدار توصیه شده: ۵ – 3 سهم
اندازه هر واحد: یک لیوان سبزی خام، نصف لیوان سبزی پخته، ¾ لیوان آب سبزیها
تامین کننده:
ویتامین A
ویتامین C
ریبوفلاوین، اسید فولیک (سبزیهای سبز برگی شکل)
املاح (منیزیم، پتاسیم، آهن)
فیبر

مقدار توصیه شد ۳– 2 سهم
اندازه هر سهم: یک عدد سیب کوچک، ۴ عدد زرد آلوی تازه یا ۸ نیمه زرد آلوی خشک، یک عدد موز کوچک، یک سوم یک طالبی کوچک، ۱۲ عدد گیلاس، ۳ عدد خرما، ۲ عدد متوسط انجیر تازه یا ۵/۱ عدد خشک، نصف یک گریپ فروت بزرگ، ۱۷ عدد انگور کوچک، یک عدد پرتقال کوچک، یک عدد گلابی متوسط، نصف یک هلوی بزرگ، دو عدد آلوی کوچک، ۲ قاشق غذاخوری کشمش، یک عدد شلیل کوچک، سه چهارم آناناس تازه یا نصف لیوان کنسرو شده، یک برش هندوانه معادل ۴۰۰ گرم، یک عدد کیوی متوسط، نصف لیوان آب میوه تازه

تامین کننده:
ویتامین ها ( ویتامین B6، ویتامین C)
فیبر

گروه میوه ها مقدار توصیه شده: ۳ – 2 سهم
اندازه هر سهم: ۶۰ گرم انواع گوشت، نصف لیوان حبوبات خام یا یک لیوان پخته، دو عدد تخم مرغ، یک سوم لیوان مغزها
تامین کننده: پروتئین
گوشتها: آهن، روی، نیاسین، ویتامین B12،
حبوبات: آهن و مس (لوبیاها)، روی، فسفر، منیزیم، اسید فولیک، فیبر
مغزها: روی، منیزیم، B6، ویتامین E، نیاسین (بادام زمینی)، اسیدهای چرب ضروری
تخم مرغ: ویتامین های A، D و E، نیاسین، ویتامین B12، آهن
گروه گوشتها، حبوبات و مغزها اجزای عملکردی در غذاها و منابع غذایی آن
اجزای عملکردی در غذاها و منابع غذایی آن
اجزای عملکردی در غذاها و منابع غذایی آن
اجزای عملکردی در غذاها و منابع غذایی آن
مقدار توصیه شده: ۳ – 2 سهم
اندازه هر سهم: یک لیوان شیر یا ماست، ۶۰- ۴۵ گرم پنیر، یک لیوان کشک، ۱/۵ لیوان بستنی
تامین کننده:
کلسیم
روی
ویتامین B12
ویتامین B6
ویتامین B2
نیاسین (شیر غنی از تریپتوفان است که پیش ساز نیاسین می باشد)
پروتئین
گروه لبنیات شامل قندها (قند و شکر، شیرینی، مربا، عسل)، چربی ها (روغن، خامه، کره، سس مایونز)، نوشابه های گازدار، ترشی ها و شورها می باشد.

روغن ها تامین کننده:
انرژی
ویتامین E
ویتامین K
اسیدهای چرب امگا- ۳ و امگا- ۶
گروه متفرقه مصرف آب: ۸- ۶ لیوان منابع غذایی اسیدهای چرب ضروری و عوارض کمبود آنها اسیدهای چرب امگا – 3 در بیماری کاهش بیماری قلبی – عروقی (کاهش خطر آریتمی، کاهش تجمع پلاکتها، کاهش تری گلیسرید پلاسما، افزایش HDL، کاهش فشار خون و بهبود وازودیلاسیون)
دیابت
چاقی
سندرم متابولیک
اختلالات گوارشی
آرتریت روماتوئید
بیماری نورولوژیک
بیماریهای چشم
بارداری (کاهش خطر تولد نوزاد نارس و افزایش هوش جنین و نوزاد)
فیتواسترو‍ژنها مواد غیر استروئیدی که خود یا متابولیتهای آنها دارای فعالیت استرو‍ژنی هستند


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code