ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

دام و طیور

از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان می‏توان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود معمولا هرگرم چربی خالص ۹۳ کیلوکالری انرژی تولید می‏کند و در مقایسه با سایر مواد انرژی‏زا چربیهای قابل هضم ۲۳۵ برابر بیشتر از کربوهیدراتها و پروتئین‏های قابل هضم انرژی تولید می‏کند این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیا

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل ۲۱۹ کیلو بایت
تعداد صفحات ۱۰ صفحه

دانلود این فایل

توضیحات:

ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

مقدمه

از چربیهای غیرقابل استفاده در تغذیه انسان می‏توان بعنوان منبع انرژی برای تغذیه دام و طیور استفاده نمود . معمولا هرگرم چربی خالص ۹/۳ کیلوکالری انرژی تولید می‏کند و در مقایسه با سایر مواد انرژی‏زا چربیهای قابل هضم ۲/۳۵ برابر بیشتر از کربوهیدراتها و پروتئین‏های قابل هضم انرژی تولید می‏کند . این گونه مواد قابلیت هضم غذا را بالا برده و اشتهای حیوان را زیاد می‏کند .

علاوه بر این چربیها دارای مقادیر قابل توجهی اسیدلینولئیک و ویتامین‏های محلول در چربی می‏باشد که از نظر تغذیه بسیار حائز اهمیت است . با توجه به مراتب فوق چنانچه استفاده از چربیها بطور صحیح صورت گیرد افزودن مقداری از آن به جیره غذائی مقرون به صرفه خواهد بود .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code