پاور پوینت جامع سوسیس و کالباس

علوم پایه

دانلود پاور پوینت جامع تکنولوژی سوسیس و کالباس

دسته بندی علوم پایه
فرمت فایل pptx
حجم فایل ۱۸٫۶۶۳ مگا بایت
تعداد صفحات ۴۰ صفحه

دانلود این فایل

توضیحات:

سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن(salsus) به مـعـنی نمک زده گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.

کــالباس(kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سوسیس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد

درواقعسوسیس نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیره. سوسیس‌ها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی دارند.

این تحقیق که به صورت پاور پوینت می باشد به طور کامل در باره تکنولوژی و فرایند سوسیس و کالباس و همچنین ماشین آلات و مواد اولیه این فرآورده توضیحاتی داده شده است.

مناسب برای دانشجویان صنایع غذایی و درس تکنولوژی گوشت و شیلات

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code